Tuesday, November 2, 2010

{Birthday card for my husband}

Here is a birthday card I made for my dear husband who turned 40 years yesterday. He is still in hospital. Since he is still very weak, and not in the best shape, he didn't get very excited when I gave him the card, but he was even more touched by the words written inside that I read for him :).
I think the girl on the front of the card would be me in my next life ;). I wish I had that kind of body. My husband is now breathing on his own, and he is recovering slowly. Hopefully he will be better for each day forward. I know the recovery will take time, and I am trying to be patient. I love him so very much!
Enjoy your day! Thanks for stopping by. :)

Detail on the Kenny K girl:

14 comments:

oheidia said...

Gratulerer med mannens bursdag! Det må jo være den beste gaven han og du kan få at han er på bedringens vei - selv om veien sikkert kjennes altfor lang ut! Det at ordene inni kortet berørte han er jo kjempeflott. Håper han snart kan puste selv. Det må føles litt skremmende å våkne opp og ligge på pustemaskin. Tror kun den som har opplevd det selv vet noe om hvordan det er!

Kortet er ihvertfall kjempefint og morsomt at du vil bli litt mer rocka i neste liv, Jeanett! Kan hende du blir det eller kan hende ikke. Hvem vet :=)

Hadde vært morsomt å prøvd denne stilen selv en gang - vi får håpe at noen i beste fall inviterer til karneval slik at man kan ta stilen helt ut :=)

Ha en fin dag og fortsatt god bedring til mannen!!! Tenker masse på deg og ungene også - det er ikke lett å være så nær pårørende til en som er så syk. Forstår nesten ikke at du har hatt ork til å drive hobby oppi dette - men kanskje hobbyen får deg til å slappe av og fokusere på noe annet. I hvertfall - keep up the good work og tastes!

Karina Beck said...

Flot kort, du har lavet til din mand. Det er godt at høre, at det går fremad trods alt.
Knus Karina

bestevenn said...

Vet du, jeg synes mer om deg enn den damen på stempelet! Du er mye finere. Hun er en artig karikatur, og har en energi som vi kanskje kunne ønske, men bare du er du! Og du duger! ET fint kort er fint, men ordene vi gir og mener er det beste! Gratulerer med dagen, ønsker dere mange fine dager sammen.

Kristel said...

That's a lovely card Jeanette!! Congratulations on your husbands birthday!
Hugs Kristel

Anne Bente said...

tillykke med manden, og såå dejligt at han er på bedrings vej

super flot kort.
klemmmm

Marianne said...

Flott kort og en flott blogg. Myyye fint å bli inspirert av her. Ha en fin dag :-D

Marianne said...

Flott kort og en flott blogg. Myyye fint å bli inspirert av her. Ha en fin dag :-D

Pink lady said...

Et stilig bursdagskort du har laget til din manns bursdag, Jeanette! Omsorg og kjærlighet er vel det som betyr aller mest når man er syk:-) Og det høres ut som dere gir masse av også.

Ønsker deg og dine en fin kveld!
Klem Laila.

nicolet said...

Congratulations with your husband Jeanet!
Your catd is beautiful!!
Greetings Nicolet

søtnosmamma said...

Så fanastisk bra at mannen din er på bedrinens vei! Det er jo supert at han er koblet av respiratoren og puster selv! Respiratorer er fryktelig skremmende, spesilet når en kobler av og vet lite om hvordan krppen takler det. Så får rehabiliteringen ta den tida den tar, jeg er tålmodig sammen med deg.. men sakte men sikkert skal ting bli bedre! Mange klemmer! ♥

linsal said...

stilig kort du har laget til M vennen, herlig at han likte det du har skrevet. Jeg fikk mld di på mandag, tlf min har ikke fungert siden (trengt litt strøm...) Men jeg husket på ham, hils ham en masse og gratuler ham fra oss også. Det er så godt å vite at han er på bedringens vei og at han er tatt av respirator og puster selv! jeg (+mann&barn) er selvsagt med i tankene videre til bedring :D glade i dere :D

Kari said...

Så godt å høre at mannen din kommer seg, selv om det går sakte. Det viktigste er nok at det går riktig vei.
Herlig kort og fargelegging på 40-årskortet.
Klem

Pia said...

super sejt mandekort, flkot motiv og farver du har brugt
knus Pia

Vibeke said...

Hei Jeanette:)

Så bra å høre at han er på bedringens vei. jeg har tenkt mye på dere:):)
Bra han har deg :)

Stilig kort:)