Tuesday, December 20, 2011

Lucia layout

 Stjernen som var en slik tynn plastikkstjerne kjøpt for herrens mange år siden, er det brukt sølvdabber på, synes dessverre ikke godt på bildet:
 Jeg fant noen thickers fra AC, som var glitrende sølvgrå,passet fint syns jeg:
13. desember ble det feiret Lucia i barnehagen sønnen min går i. Han og en annen ble trukket ut til å gå først i "toget" (som pga dårlig vær ble avholdt inne.) Det ble veldig dårlig plass, men likevel ble det jo fint. De sang så fint de små. Hadde værgudene vært med oss, hadde vi hatt flott hvit snø ute, den regnet bort bare etpar dager før Lucia... *sukk* Jeg syns denne layouten ble enkel, men den trengte ikke så mye pynt syns jeg... Det er brukt sølvdabber rundt hele layouten (bakgrunnsark er hvit Bazzil), samt på mattene. Den hvite stjernefilten var også noe gammelt jeg hadde, som jeg fant da jeg nok en gang ommøblerte scrapperommet mitt...Det grå til høyre nederst i bildet er en TH tag, som ikke kom helt med da jeg redigerte bildet i the gimp (redigeringsprogram).

Layout-produksjonen har ikke vært særlig god verken i år eller i fjor. Etter at jeg startet å lage kort i januar 2008, har det tatt litt overhånd. Jeg håper likevel at jeg neste år klarer å lage enda flere layout enn i år. Det er målet, om ikke annet.

2 comments:

Karina Beck said...

Enkelt er godt. Flot layout og dejligt billed af din søn!

Lenas kort said...

Nydelig lo :-) Syns den har akuratt passe masse pynt :-) Flink du :-) Ha en flott kveld :-)