Saturday, December 17, 2011

DT-bidrag til Kort 'o' Mania utfordring # 53 - lag et juleprosjekt i utradisjonelle farger

 Detaljbilde av Tilda:
Her kommer siste utfordring for Kort 'o' Mania for i år, utfordring #53 lyder: lag et prosjekt til jul hvor du bruker utradisjonelle farger, ikke vanlige julefarger. Jeg har brukt beige/lyse farger og litt lilla. Absolutt ikke grønt og rødt som jeg pleier. Jeg har laget en eske, som man kan putte f.eks julegodter oppi, lokket er blitt dekorert med litt diverse.
Jeg har nettopp kommet hjem fra en todagers jobb-seminar på Gjøvik og det var veldig hyggelig. På torsdag kveld ble det julemat og vi hygget oss på hotellets bar. Vi forsøkte oss ut på bar i Gjøvik, men det var ikke så mye liv der så vi gikk ganske fort tilbake til hotell-baren.

I dag skal jeg ha juleverksted med min "lille" gutt. Vi skal lage litt julepynt. Jeg håper at dere som titter innom har det fint og har kontroll på alt som skal gjøre før jul. Bare 7 dager igjen!

Har du kjøpt juletre? Mitt juletre står klart, og jeg skal bare finne ut hvor juletrefoten er, ellers må jeg kjøpe ny! Ellers har jeg to små gaver igjen, men de skal jeg kjøpe til uken, og "julematen" skal jeg kjøpe på fredag før den store dagen. Vi skal bort både julaften og 2. dag jul, så det er bare mat til 1. dag jul vi behøver handle inn.

3 comments:

Lenas kort said...

Så nydelig :-) Flink du :-) Slenger meg nok med på denne oppgaven her :-) Juletreet vårt ble pyntet i går :-) Gikk for ett kunstig tre i år, men det dyreste juetreet som jeg noen gang har kjøpt! nesten 2000 kr, men så ser det nesten ekte ut også da :-) Gavene er ferig innkjøt,og julepyntingen er godt igang.Litt baking i dag,så mangler vi bare å fylle opp kjøleskapet med god julemat! :-) Kos deg videre i denne deilige førjuls tiden :-)

Karina Beck said...

Supersødt julekort!
Juleværksted lyder hyggeligt!
Nej, jeg køber ikke juletræ i år for vi er ikke hjemme den 24.
God weekend.

Anne said...

Kjempenydelig! Lekre farger, og så fint med punch og blomster og perler. :)