Friday, December 2, 2011

Bake-kake-søte :)

I dag etter jobb var jeg på Cacas i Oslo, som selger mye utstyr til kakebaking! Det var litt av en butikk, og jeg skulle gjerne hatt mer enn de 30 minuttene jeg tilbrakte der. Må vel tilbake! Benyttet en liten (stor?) formue på diverse bakerier/utstyr, deriblant forskjellig "Wilton-tips" til å dekorere cup cakes! Jeg gleder meg til å røre i sammen en muffins-røre og pynte med det jeg kjøpte. Men årsaken til at jeg dro dit var ikke muffins, men pga. pepperkakebaking som er planlagt i morgen. Jeg fant en form som man kan lage pepperkakehus av. Og så kjøpte jeg flere type "konditor-farger" til å farge melis-glasur. Disse kan man også bruke til cup cake-dekorering. :)

Har du også bakt/tenkt til å bake pepperkaker eller andre julekaker i år?
Hos meg står nå pepperkakedeigen klar i kjøleskapet til å bake med. Den ble laget nå i kveld.

Her kommer et lite bilderas av det jeg handlet:
 
 
 

2 comments:

Karina Beck said...

Nyt legetøj! Herligt! Jeg har længe gerne ville lave muffins med spændende glasur, men tør ikke gå i gang med endnu en dyr hobby ; ) : )
Jeg har ingen planer om at bare lige nu, men jeg skal snart lave brændte mandler.
God fornøjelse.

Linda S. L said...

wow Jeanette! fantastisk shopping, her vil det blir lekkre muffins å komme til neste gang jeg er i ''byen'' hehe :D
Jeg og har planer om å få laget pekkerkake hus, fått kjøpt en slik pepperkakehus oppkutter ting, men vi får se om jeg klarer å finne tid innimellom all jobbingen :D gleder meg til å se resultatet deres, for du legger vel ut bilder? hehe :D
go klem