Wednesday, December 21, 2011

Julekort - siste for året 2011?

Her kommer årets siste (?) julekort. Jeg har nok en gang brukt gammelt papir. I tillegg har jeg brukt kanelstang, bånd, gammel bokside, crackle paint, en chipboard snøflak som er malt med crackle paint og en blomst med bling, og litt ekstra bling, tekststempelet er jeg litt usikker på produsenten på.

Nå er jeg (ganske) lei av å lage julekort, så neste år skal jeg slenge meg på Hjertebodens julekortutfordring, så slipper jeg tenke på å lage dem siste halvdel av året. Jeg fikk t.o.m. laget en layout i går kveld, innimellom innpakking av julepresanger. Den kommer i et innlegg senere denne uken. Må få tatt bilde av den først.

Så leker jeg litt med tanken på å reise bort en uke i januar (på husmorferie). Har spurt etpar venninner om de har mulighet og lyst å bli med, så kanskje jeg t.o.m. får reisefølge. Øverst på ønskereiselisten står en uke på Gran Canaria med sol og sommer. Jeg trenger litt tid for meg selv, uten ansvar for mann og barn, og føler at året som snart er ferdig har vært ganske utfordrende på det området (altså ansvarsdelen).

Men først skal vi feire jul, og da skal jeg sannelig ha fri hele romjulen! Det gleder jeg meg til. Håper på å få laget layouts og kanskje noen kort. ;-)

4 comments:

Karina Beck said...

Det er et rigtig flot julekort. Dejlige friske farver.
En uge til Gran Canaria i januar lyder dejligt.!
Må jeg spørge, hvad er ROMjulen ?

Lenas kort said...

Nydelig julekort :-) Funderer litt på hjerteboden jeg også ;-) Blir deilig med litt juleferie nå gitt :-) Ha en flott kveld :-)

Pia said...

så smukt julekort i dejlige farver. Her i Danmark må man godt købe kolonihavehus selv om man bor i hus og ikke bor i byen.
Ønsker dig en rigtig glædelig jul
knus Pia

Lambi said...

Herlig kort Jeanette! Artig og kombinere gammelt og nytt. Jeg har produsert siste julekort nå heldigvis! Øsnker deg og dine er flott jul og håper du får ditt reiseønske oppfylt! Men nyt ferien i julen i første omgang! Det skal jeg, for jeg har også juelfri! :) Klem