Monday, October 31, 2011

Et velkommen til verden kort :)

 Bak tag'en/kortet som kan dras ut:
 Slik ser tag'en/kortet ut, veldig enkelt. Man kan skrive hilsen bakpå:
Jeg ble inspirert av Laila på Ski-treffet tidligere denne måneden, hun lagde et slags vinduskort. Jeg har ingen mål å vise til, men lagde min variant, ut fra hvordan Laila sin så ut. Det er altså en tag/kort man kan dra ut, og under i selve vinduet har jeg altså et tekststempel som jeg mener er fra Kreativ Hobby. :) Og jeg har brukt et mønsterpapir jeg engang fikk, og prøver nå være flink jente å bruke opp endel ark som jeg har samlet meg opp igjennom alle årene jeg har holdt på med denne hobbyen. Det er mer å ta av!
Motivet er et jeg fikk som DT for Kort 'o' Mania fra Robyn Fetish. Det motivet liker jeg godt! En venninne skal få en gutt i desember, og jeg er tidlig ute med kort til henne.
Ellers går tiden til å lage julekort, så det er godt å lage noe annet innimellom. Babykort er bare koselig å lage. *mimre*
Håper alle har en fin dag! Takk for at du titter innom hos meg!

3 comments:

Anne said...

Oh, nå ble jeg inspirert du!
For en flott bretting, morsomt og stilig. Nydelig motiv og pynt du har brukt. :)

Lenas kort said...

Ett aldeles nydelig baby kort :-) Morsom måte å lage kort på :-) Tror nesten jeg må teste den ut etter hvert :-) Greit å få brukt opp litt gammle ark. De er jo ikke gammle for de som får kortene (Hvis de ikke er bitt av papir basillen selv da ;-) )
Ha en flott Halloween kveld :-)

Karina Beck said...

Kanon flot kort. lækkert lavet.