Monday, October 3, 2011

Christmas cards - one with the new Magnolia winter kit! :)

 
Jeg måtte bare legge til et kort som jeg lagde nå "i en fei" i ettermiddag! Gjett hva som lå i postkassen min i dag. Det nye kit'et til Magnolia! Wow! Et av de fineste, som jeg har handlet til nå. (Jeg har vel 2 fra før, 2 sommerkit). Jeg syns dette motivet måtte inkes opp og fargelegges. Å bruke TH dies har jeg sett andre gjøre, beklager at jeg ikke husker navn. Flott ble det, syns jeg selv. Men så var det ikke min idé. Nå må jeg kaste meg rundt, skal på jentetreff i dag. Gleder meg! Ha en fin dag!
Julen føles fremdeles ganske fjern, men jeg vet det er mindre enn 3 måneder igjen, og når vi nå har kommet oss inn i oktober, er det jo ikke usannsynlig at det blir snø... kanskje venter snøen og kulda litt til, i fjor kom jo kulden tidlig, husker jeg. Jeg ligger ikke på latsiden når det gjelder julekort, prøver få til ett i uken, kanskje to. I helgen fikk jeg endelig kjøpt et skrivebord til fra IKEA, så nå har jeg et slags hjørne. Skal få skrudd opp litt på veggene, og så skal jeg prøve å rydde og ta bilde. Ikke hold pusten, for det kan ta litt tid. Helgen var ganske hektisk. Det var barnebursdag på dagen, og på kvelden var jeg ute og svingte meg med veldig gode naboer. Kjempegøy, og lenge siden jeg har vært ute og danset og kost meg slik. I går ble det rolig, før vi var og så Knerten i knipe og deretter spiste på en indisk restaurant (med en plutselig veldig vrang 5-åring...*sukk*). Jeg la meg svært tidlig i går kveld, grunnet festelighetene dagen før, og våknet 0330. Kan bli en interessant dag, siden jeg skal på jentekveld/klubb i kveld. Gleder meg til å se jentene, siden jeg ikke fikk deltatt sist pga seminar med jobben. Nå er det 3 måneder siden sist jeg så alle sammen!

Ha en fin dag alle som titter innom. Håper du har hatt en fin helg, og gleder deg til en ny og kanskje kreativ uke! :)
Litt info om kortet: Har brukt restepapir, husker ikke om det er Papirdesign, men noe norsk er det. Har også brukt Martha Stewart hjertepunch, samt et Magnolia-motiv som er gammelt (men godt). Hjerteswirlen er forholdsvis ny (for meg), og også fra Magnolia. Pepperkakene er Quickutz, som jeg ikke er så flink til å bruke. Motivet er (som alltid) fargelagt med Copics Sketch Markers. Tilda fikk øredobber, det har jeg sett Camilla S. Bakke bruke. Takk for tips!

4 comments:

Karina Beck said...

Super super fint julekort!

Anne said...

Dette var kjempeherlig da! Flott med alle hjertene, og fiine farger.

Lambi said...

Heisann! Så flotte julekort da! De ble veldig ulike også og det er jo artig også da! Søt den nye Tilda'en din! :) Og veldig stilig og sette henne i klokka på den måten. Og den hjerteswirlene ønsker jeg meg også! :) Blir koselig å sende disse personlige julekortene rundt til venner og kjente til jul! :) Jeg fikk laget mine 4 første julekort for i år i helgen. :) Ha en kreativ og god uke! Klem

Linda S. L said...

knall flotte begge to vennen!! såååå fine de magnoliane va da! oi oi oi :D :D
og den klokka er jo bare knall stilig, glemte å stanse opp noen når jeg var hos deg :(
men men, vet hva jeg skal sette på ønske lista mi te jul! haha (altså den te 'gubben' selvfølgelg;D )