Tuesday, October 18, 2011

3ndy jul :)

 Innsiden bør vel pyntes etterhvert...:
Her kommer en av "tingene" som jeg laget på kurs hos Gudrun hos 3ndy papir på Ski-treffet. Jeg lagde hele 4 ting på kurset, bilder av det andre kommer når jeg får dagslys her... syns det blir mørkere og mørkere. Og enda er det en måned til solen snur... Håper alle har det bra og koser seg i høstmørket! Takk for besøket, og kom gjerne tilbake! ;-)

7 comments:

Nina said...

Den var rålekker. Ser morsomt ut å lage:)

Pink Lady68 said...

Takk for sist, Jeanette! Veldig koselig scrappe-helg:-) Så mye fint du fikk laget!!
Ha en fin uke! Klem Laila.

Anne said...

Oi, dette ser ut som det var mye jobb altså! Utrolig flott og herlig ble det iallefall, og nydelig med den steinen i midten. :)

Lenas kort said...

Fy fillern så lekker! :-) Så ikke denne jeg. Du får ta med de teite tingene på treff, så kansje vi kan klekke ut noe smart ;-)Syns det er morro å finne løsninger på ubrukelige ting! Fikk en sak av Janne under Ski treffet som jeg går å grubbler på hva i all verden den skal brukes til........men finner nok på noe.....men kansje ikke det den var ment for ;-) Ha en toppers uke :-)

bestevenn said...

Det var et lekkert kort, typisk Gudrun stil, og stilig! De tingene dere fikk laget var kjempefine. Takk for et aldeles hyggelig treff. Vi snakkes plutselig igjen!

jannes hobbykrok said...

Jeg burde vært på det kurset!Denne ble så stilig!
Klem,Janne

Vibeke said...

Oi, den var rålekker!!!! :)