Thursday, June 5, 2008

Jeg er blitt tagget!

"Plukk opp nærmeste bok, og åpne på side 123. Finn den femte setningen og publiser de følgende tre setningene. Tagg fem personer og skriv hvem som tagget deg"

Vibeke har tagget meg.

Her er boken som jeg kjøpte for noen få uker siden. Jeg leste Drageløperen av Khaled Hosseini i februar, og boken var bare utrolig bra! Så kjøpte jeg "A Thousand Splendid Suns". Den har jeg såvidt fått begynt på.
"He's been gone for a week." "Oh." Mammy sighed through her nose. "Did you wash?"

Her kommer 5 personer som jeg synes er flotte scrappere:
Vibeke
Sikkert litt kjedelig at hun blir tagget tilbake, men jeg synes nå hun er en veldig flink scrapper. Og såpass fersk at hun kan utvikle seg til å bli enda bedre! Mange fine og veldig annerledes LO'r. Vet ikke om hun lager mye kort, men det kan hun fint gjøre! ;)

Anne Bente

Anne Bente er også aktiv i andre sammenhenger, bl.a. Scrapbookexpress. Hun lager utrolig mye fint! Og er veldig søt og titter innom i bloggene og legger igjen beskjeder.

Heidi
Heidi har jeg sett mange av arbeidene til på andre forum, og jeg synes hun er kjempeflink. Hun har den siste tiden vært en aktiv blog'r med mange jern i ilden. Likevel! En flott jente, med mange inspirasjons-LO'r for min del. Håper dere titter innom blog'n hennes og ser. Hun er også et medlem av ScrappeMania. Titt innom der og.

Siv Anita
Også kalt Taratroll er en kjempeflink scrapper. Hun har en kjempesøt jente som er et flott motiv i LO'ene. Titt innom og se!

og til sist, men ikke minst:
Cathrine Angelica
Lager utrolig mye fint! Jeg er imponert over hva hun finner på! Flink til å scrappe annet enn bare barn også. Også hun er ganske fersk scrapper.

1 comment:

Vibeke said...

Tusen takk skal du ha:):) Er så gøy når man får slike tilbakemeldinger:) Jeg har aldri lagd et eneste kort - men skal slenge meg med når det når det blir kort konkurranse på mammanett:)