Wednesday, April 3, 2013

A DT-card for Kort 'o' Mania

Da er jeg tilbake fra ca 11 dagers ferie i Florida! Vi reiste over litt før Palmesøndag og kom hjem i dag. Rimelig sliten etter 24 timer på reisefot, og kun 4 timer søvn (1 time på flyet) og 3 etter jeg kom hjem). 

Vi reiste over med min søster, noe som viste seg å bli en meget blandet fornøyelse. Jeg har ikke hatt kontakt med henne på ca 20 år, og når hun spurte om jeg ville bli med til Florida var jeg spent på hvordan det ville gå. Vi kom absolutt ikke overens, av flere årsaker. Det endte med at vi dro til et annet hotell, min sønn og jeg. Jeg så henne ikke på flyet hjem, jeg antar hun booket om sine egne billetter, og reiste hjem tidligere. Det var trist å ikke være med henne hele tiden, men vi kom absolutt ikke overens, og jeg tør påstå at veldig mye lå i hennes oppførsel. 

Min sønn og jeg koste oss veldig i Florida - både menneskene, maten og opplevelsene sto i kø, og bilder og forhåpentligvis layouts kommer etterhvert. :) På det nye hotellet vi tok inn på møtte vi en kjempekoselig amerikaner, som vi pratet mye med. Vi var på shopping med henne mandag på The Sawgrass Mill Mall, og hun kjørte oss ut til flyplassen når vi skulle dra :). Snakk om vennlighet! 

Her er DT-kortet mitt for månedens første utfordring på Kort 'o' Mania. :)
 Kortet ble laget på Ski-treffet. Jeg brukte kraftkartong som base. Syns vel egentlig den kanten ble litt for jentete, men mine bordvenninner mente det kunne funke (har distresset kanten med TH-ink). Har brukt metall fra TH, og papiret fikk jeg på treffet i goodie-bag'en. Bildet hadde jeg med meg.

4 comments:

Lenas kort said...

Syns det var noe kjent med kortet, så leste jeg att du laget det på Ski :-) Riktig stilig ble det :-) Synd att ferien deres ikke gikk helt etter planene, men hørtes ut som om dere gjorde det beste ut av sitvasjonen. Litt varme på kroppen var vell ikke å forakte ;-) Ha en flott helg :-)

annka1985 said...

Kjempe lekert kort :)

Takk for en hyggelig kommentar i min blogg

Karina Bunkenborg said...

Det er da rigtig ærgeligt med dig og din søster men nu har i da forsøgt. Det må være så fedt med en tur til Florida. Rigtig flot kort du har lavet. God weekend.

Karina Beck said...

Super fint drengekort.
Trist med din søster.
Jeg håber, at din søn er frisk igen.
Karina