Friday, February 24, 2012

Love @ first sight

Her kommer en ny LO. Går litt tid mellom hver gang jeg scrapper/lager kort nå. Kveldene har blitt fyllt opp med andre ting, og det har blitt litt tv-titting også. Men også litt trening. Og det er bra for kropp og sjel. :) Her er en LO med bilde som ble tatt i fjor høst (september/oktober). Vi var i skogen og gikk tur, og jeg fikk dette knallskuddet her. Ellers ble Lo'n litt sånn så som så... Det blå nede i venstre hjørnet er laget med TH distress stains, men ble dessverre ikke som jeg hadde planlagt. Syns det ødela litt, så jeg prøvde lage en slags blomst. Under alfakrøllen (@), hadde jeg først skrevet med tusj, men så fant jeg sannelig en thickers som var formet som alfakrøll. Burde ha fjernet tusjskrablingen først. Men bildet er verdt å publisere. Ønsker alle en fin helg! Her skinner sola i dag. Får vårstemning - og ser at snøen smelter bort. Forrige fredag gikk jeg på ski, det er umulig å gjøre i lavlandet nå. ;-)Håper helgen din blir fin. Jeg har tenkt å få gjort litt forskjellig. Og kanskje få nytt litt sol og varme. Herlig! Høsten og vinteren har vært litt tung og mørk. Så nå gleder jeg meg til lysere og varmere dager/kvelder.

4 comments:

bestevenn said...

Det var et nydelig bilde du har tatt. Av og til er andre ting viktigere enn både scrapping og blogging, men så kommer det tilbake. Fine kort du har laget under her, både til Kort o Mania og julekortene dine. Ønsker deg en fin helg.

My Hyde Away said...

For et herlig bilde og helt nydelig tittel på Lo en. Virkelig Love at first sight med disse ungene. Skal du på Ski treff?
Klem fra Kirsten

My Hyde Away said...

Vet du, at da bor vi bare 5 minutter unna hverandre....at vi ikke har sett hverandre oftere er egentlig litt rart. Må prates på Ski treffet.

Karina Beck said...

Sikke et dejligt layout og en skøn tittel!
God mandag.