Sunday, June 19, 2011

Nytt kort i dag :)

Her kommer et kort jeg laget i går. Var hos Bestevenn (Hege) på bursdagsscrapping. Utrolig koselig var det, traff flere kjente og ukjente fra blogglandia. Vi spiste og koste oss med scrapping. 2 laget layouts, og resten lagde kort. Jeg glemte å ta med ark til å stemple på, men snille Hege ga meg Letraset-ark. de var veldig gode, så der skal jeg ta og kjøpe meg en blokk fra samme produsent. Kjører strengt talt forbi en Stamples-butikk fra barnehagen/hjem. Tror jeg skal få gjort det i morgen! :-D
Kortet ovenfor er laget med Basic Grey papirer (en 6x6"-pad) og et hÄnglar og sTanglar-stempel som jeg har hatt en god stund, men uten å bruke... På tide. Ellers har jeg kjøpt meg osteklut! Hurra... aner ikke helt hvordan det skal brukes, men har dandert litt på kortet her. Billetten som er klistret på skal få tekst, når jeg vet hvem som skal få kortet. Syns det er greit å sette på tekst når jeg vet hvem som skal få kortet, så slipper jeg ha så mange kort som aldri kan brukes til noe...

Fikk fargelagt etpar-tre motiv i går, og begynte på to kort. Det ene kortet fikk jeg laget ferdig i dag, når sønnen min var en tur hos en lekekamerat her på feltet vi bor. Koselig med lekekamerater. :) Så var vi og så Kong Fu Panda 2 på kino i dag. Først ble det McDonalds og så kino. Koselig for 'a mor også det (kinoen). Ønsker alle en fin uke, og takk for at du stakk innom og hilste på meg i bloggen min i dag!

7 comments:

Gitte said...

Super sødt kort.
Hilsen Gitte

Vibeke said...

Kjempeflott kort, Jeanette!!:)

Det er så kos med slike scrappetreff:)

Karina Beck said...

Lækkert kort!
Jeg har også købt Letraset papiret til mine Copics, det er altså super det papir.
Det lyder som en hyggelig weekend på flere måder.

Anne said...

For et nydelig herlig kort, så flott farget motiv og lekre blomster. :)

Klem, Anne.

Cecilia said...

Hei Jeanette!
Super søtt kort, og så god ide å ikke stemple tekstdelen med en gang!
Høres ut som du har hatt en herlig kreativ helg.
Jeg har også hatt lyst til å kjøpe cheese cloth, men fant bare steder i USA som selger 100 m av gangen! Fikk du tak idet her?
Det ble kjempefint på kortet ditt!
Klem Cecilia

Anne said...

Det er tydeligvis store forskjeller ute og går der ja. Jeg hadde nesten alle mine oldeforeldre da jeg ble født, mine siste to oldeforeldre døde da jeg var 21. Jeg har tre besteforeldre i live, en av dem er bare såvidt over 60, så vi har jo muligheter for å gjenta tippoldeforelder-suksessen her i huset, siden jeg allerede har fått ei jente, så hvis farmor fortsetter å være like sprek, og Sofie ikke venter så lenge, såå. ;)

Pia said...

lyder som i har haft det hyggeligt. Super flot kort og så dygtig du er til at farvelægge
knus pia