Saturday, July 2, 2011

DT-bidrag Kort 'o' Mania utfordring #43 - Anything Goes

Her kommer sommer'ns utfordring fra Kort 'o' Mania. Mitt DT-bidrag er et bursdagskort, og denne gang er det lov å lage hva som helst (Anything goes). Jeg har brukt et digistempel fra Wee digistamps. Søt liten jente, syns jeg. Har holdt kortet i gul/oransje. Uvanlig farge for min del.

Her syssles det med hekk, hage, planter, og endel småting inne. Tirsdag får vi overnattingsbesøk, og så blir det litt småturer her og der. Reiser også til Kiel om ikke lenge, med Color Magic. Gleder oss stort, lillegutt og jeg til en uke i Spania mot slutten av juli. Har kost oss i finvær, når vi har hatt det. I dag ble det tv-kjøp på Elkjøp. Jeg sverget til kun å ha tv på tv-stua (loftet), men så ble det visst tv nede i stua og. Så får vi se hvor vi sitter mest. Gleder meg til å få ny sofa nede, da blir det vel kanskje her vi blir sittende fremover ;-).

Må til sist ønske dere alle som titter innom en riktig så fin sommer! Håper på litt scrapping i sommer, men hvis været er bra, blir det nok mest utelek. Lillegutt har lært seg å sykle helt selv på to hjul, så da må vi vel anskaffe en bittelitt større sykkel som passer en snart-kommende 5-åring. :-) Kos dere hvor dere nå enn tilbringer sommer'n! 

1 comment:

Karina Beck said...

Det er et smukt sommerkort, med en fin farvekombination.
Det lyder som om, at I nyder sommeren. Her i Dk har vi lige haft skybrud og vand i kælderen!!!
Hvad er Color Magic?
God sommer.
Knus Karina