Thursday, June 16, 2011

DT-bidrag Kort 'o' Mania utfordring #42 - Bryllup

Her kommer det en ny utfordring hos Kort 'o' Mania, og her er mitt DT-bidrag. Jeg satt i laang tid og fargela et motiv (Whiff of Joy) til kortet mitt, så klarte jeg å kutte feil med sirkelkutteren min, og måtte kaste motivet. Da ble det så som så med kreativiteten, og det ble et meget enkelt kort. Bak doilyen er det vellumpapir med roser på, ikke så lett å se. Stempelet er fra Stempelglede sin bryllups-kolleksjon. herlige stempler. Kortet er et center step card. Liker godt denne bretteteknikken, den kommer jeg tilbake til igjen!
Ha en flott dag!

Kanskje er det noen som lurer på hvordan det går her i heimen... Mannen har nå vært hjemme i ca 2 1/2 måned. Det har vært til dels veldig krevende, veldig koselig, litt trist og morsomt. Vi har hatt alt. Vi har ledd, kranglet, grått og vært litt triste. Men aller mest går det jo fremover. Rehabiliteringen ang foten er veldig bra. Han trener jevnlig 3 dager i uken på dagrehabilitering her i kommunen vi nå bor i.
Krykkene ble "kastet" for over 2 uker siden. Nå går han ganske langt uten (rullestolen har stått i sportsboden siden han kom hjem). Den største utfordringen kommer i forhold til å "hjelpe til i huset", men der går det også fremover - og vi skal sette opp noen mål i sammen som han/vi skal strekke oss etter og da blir det lettere å forholde oss til hverandre i hverdagen. Det kan være krevende å ha hjelp inn i huset 3 ganger per uke, men man venner seg jo til det også. Han blir mer og mer selvhjulpen, og ønsker jo å hjelpe til.

Jeg satt med tårer i øynene, første gang jeg hørte sønnen vår le sin trillende gode latter, når de lekte sammen. Det var månedsvis siden sist jeg hadde hørt det, og da visste jeg at jeg hadde fått tilbake så mye mer enn en mann, gutten vår har fått pappa'n sin tilbake også!

Når det gjelder det praktiske har vi fått på plass gardiner på soverommene og kjøkken (plissé) og lameller i stuen nede. Tv-stuen ble ryddet ferdig i påsken, og er nå i daglig bruk som en tv-stue, og i dag fikk jeg endelig bestilt sofa til 1 etage. Ikea-sofaen vi hadde nede står nå i tv-stuen. Det blir en "Multi" hjørnesofa nede, og den er nå satt i produksjon i Danmark. I tillegg ble skyvedørsgarderobe til gangen bestilt for ca 2 uker siden, og er forhåpentligvis på plass om under 2 uker.

Det er sannelig mye praktisk å gjøre i et nytt hus. Våre kjempekoselige naboer har hjulpet til med å snekre terrasse, så der har vi nå både spisebord og stoler og en grill som vi bruker når været tillater det. I kveld har jeg fått ryddet og hengt opp ting på veggene i sportsboden, så nå er det god gulvplass der, og lett å få tak i det man skulle trenge. Planen er å få satt opp noen Ivar-hyller fra IKEA og få satt ting skikkelig i system.
Jeg har også planer om å få tak i noen blomsterkrukker å få plantet ut litt blomster i den lille hagen vi har. :-) Men alt kan jo ikke gjøres med én gang, så det blir litt om gangen. Jeg er i gang med å jobbe 50% stilling nå, og det er bare knappe 2 uker igjen før jeg tar ferie hele juli. Gleder meg til det! Det blir å være endel hjemme, men også litt sprell skal vi gjøre.

3 comments:

Karina Beck said...

Hvor er det et smukt bryllupskort.
Lækker die ; )

Ann-Karin said...

Kjempeflott kort :) hvilken dies er det du har brukt til den kakeformsirkelen? den var bare helt nydelig :)

pia iris said...

så flotte kanter og nydelige farger.
skikkelig lekkert.
klem pia