Saturday, January 29, 2011

{På flyttefot...}

Det kommer nok til å bli litt stille her unntatt eventuelle innelgg for Kort 'o' Mania. Er nå i gang med å flytte til nytt hus, og har pakket ned mesteparten av scrappesakene mine. Jeg har tilgang til endel av scrappeutstyret, men tror nok ikke jeg får mye tid neste 10-12 dagene til å lage noe. Gleder meg i mellomtiden innimellom pakking og rydding å kikke i deres flotte blogger og bli inspirert! 

I dag har vi hatt besøk av elektriker som har installert hvitevarer. Det ble kjempeflott! Så i kveld ble det frossenpizza fra butikken til middag. Og den ble selvagt veldig raskt varmet opp! Gleder meg stort til å få kokekar inn her og begynne å lage god mat på mitt nye flotte kjøkken! :)

Håper du får en fin dag, du som titter innom bloggen min!

6 comments:

bestevenn said...

lykke til med flyttingen. Blir spennnende å høre hvordan det blir i nytt hus. Strevsomt nå, og utrolig deilig etterpå. Ønsker deg en fin dag med masse solskinn!

magnholia said...

Lykke til!

magnholia said...

Om det skulle være noe scrappeutstyr som ikke "passer seg i det nye huset", så vet du hvor du får avsetning for det, ikke sant ;-) Ønsker deg lykke til!

Karina Beck said...

God flytning.
ps. må jeg få din nye adresse?

magnholia said...

Hei! Så flott at du har en qk-@, kan jeg få låne den? så kan jeg lage stempel selv pluss kutte ut noen??

magnholia said...

Ikke stress Jeanette. Flytting er viktigst!