Thursday, January 13, 2011

2 nye layouts!

Her kommer 2 nye layouts fra meg. Jeg har hatt disse to liggende i evigheter, uten å klare å fullføre dem før i dag. Bildene er tatt for nesten 6 år siden, da min mann og jeg reiste til Vietnam for første gang. Vi reiste helt opp til grensen til Kina i Sapa, en fjellandsby, med "hill tribes". De solge oss masse ting de selv hadde laget.
Layouten over er også fra turen i 2005. Vi var først i sør-Vietnam i Ho Chi Mihn-byen, populært kalt Saigon (som den het før 1975 da Nord-Vietnam overtok styringen). Takk for at du besøker bloggen min i dag! Ha en flott dag!

6 comments:

Cecilia said...

Hei Jeanette! Så fine LO du lager! Jeg har ikke kommet igang med scrapbooking enda, enda jeg har kjøpt album og høster ideer. Synes mange lager så avanserte ting, at jeg blir helt svimmel.. ;)
Vi var i Egypt i høstferien, så målet er å begynne med noe derfra, og du gir meg masse gode ideer, for jeg liker så godt stilen din.
Disse var veldig fine!!
Klem Cecilia

Kristel said...

These are wonderful LO's Jeanette!!
Hugs Kristel

bestevenn said...

Jeg husker at jeg har sett deg scrappe bilder fra denne turen før. Så morsomt at du har klart å få disse fine LO'ene ferdig. For en flott tur dere må ha hatt. Ønsker deg en fin helg. Klem

Lambi said...

Flotte minne LOer fra en helt sikkert spennende tur! Stilig med penger, billetter og sånt som detaljer på LOer! Mine foreldre skal til Vietnam i februar, og jeg må si jeg synes de er heldige! :) Ha en god helg Jeanette! Klem

Pia said...

super lækre layouts med fine detaljer og farver. God weekend til dig
knus Pia

Karina Beck said...

Rigtig flotte layouts!