Sunday, January 16, 2011

DT-bidrag Kort 'o' Mania utfordring #32 - la deg inspirere av eventyr!


I dag er vi kommet til midten av januar allerede, og ny utfordring er i gang hos Kort 'o' Mania. Denne gang skal dere inspireres av fantasi! Troll, hekser, fairyes osv. Ta en kikk innom Kort 'o' Mania-bloggen og bli inspirert! Her er mitt bidrag. Jeg lagde bakgrunnen selv med "metalltape" som jeg har tørrembosset og brukt alkoholink på. Heksa er laget ved hjelp av mask fra Tim Holtz. All metallpynt er fra korthobby.


 

11 comments:

Kristel said...

Woww Jeanette this is really awesome! Love the card you made!!
Hugs Kristel

Anne said...

For et artig heksekort, og flott med metallpynten i hjørnet. :)

Ha en fin søndag. :)
Klem, Anne.

Pink lady said...

Stilig og flott kort, Jeanette!! Litt annerledes motiv enn vanlig:-). Skal prøve meg med et troll på neste kort!

Ha en fin søndag! Klem Laila.

Anne Bente said...

hold da helt op, hvor er den flot vennen

klemmmm

lam said...

Så mange flotte detaljer ,der er på dit kort.
God søndag til dig

Guro said...

Knalltøft Jeanette :-D Syntes den metalltapen var skikkelig lekker, passet veldig bra med resten.
Ha en fin kveld!
Klem Guro

Pia said...

for et lækkert kort, fin heks
knus Pia

pia iris said...

kjempetøft kort. morsomt med et kort som ikke er "søtt" om du forstår.
ha en flott uke. klem pia

lene´s hobby å sånn said...

Råtøft!! Likte utrolig godt farvene du har brukt!-og at at kortet var så barskt!! Håper det går bra med flyttinga :)) Ha ei kjempefin uke!
klem fra Lene

Lambi said...

Hei Jeanette! Så kult kort! Digger den artige heksa på kosten,hihi! Og den selvlagde metallbakgrunnen var kjempe tøff! Eventyr er et artig tema! :) Ha en god natt og en flott uke! Nattaklem

oheidia said...

Hei Jeanett! Heksekortet ditt ble veldig stilig og liker godt bakgrunnen du har laget!

Tuusen takk for kortet jeg fikk i posten i går! Det var bare så vakkert og satte stort pris på det!!! Du hadde brukt så hærlige ark og motivet var veldig flott. Fikk sånn sommerfølelse av det og det er jo det som er målet akkurat nå - å bli frisk før sommeren slik at vi kan dra på båttur og overnatte i båten igjen. Blir mye krabbing og akrobatikk da så jeg må skjerpe meg litt så jeg ikke ligger her og legger på meg. Dette er det man kaller et "stille liggende/sittende liv" for tiden:=)

Ja, når man får erfaring på det du har vært igjenom og også jeg så vet vi noe om hvor skjørt livet kan være og hvor tungt det er å komme seg igjennom alt. Men, man erfarer også at man takler mer enn det man hadde trodd. Da jeg var veldig syk i 2002 og bodde nesten 9 måneder på sykehus og hadde 3 alvorlige blodforgiftninger og 7 store operasjoner - da var det hverken lett å være meg eller ektefelle eller barn. Dette er slikt som påvirker en hel familie. Heldigvis gikk det bra og jeg håper det går bra for dere også!!!

Stor klem fra Heidi