Sunday, October 28, 2012

Julekort og cupcakes :)

Her kommer nok et julekort! Dette lagde jeg på Ski-treffet for 2 uker siden! Wow! 2 uker siden, og jeg har meldt meg på vårens Ski-treff også. :) Forrige uke var jeg på cupcake-kurs med Manuela Kjeilen. Helt fantastisk dame! :) Jeg pyntet disse her. Vi lagde ulike type toppinger til cupcakes, med ulike "tipper". Øvelse gjør mester, sier jeg bare:
Kortet under her er laget med en freebie (gratis-stempel) fra Mo Manning, som er fra i fjor. Papirer er fra Minnehjørnet (nå nedlagt butikk). Ellers er det brukt nydelige dies fra Magnolia. Snøflak er punch fra MS, Scandinavian snowflake, tror jeg det heter. Tekststempelet er fra Kort og Godt.


I tillegg til dette har jeg nå meldt meg på kurs (igjen) på Hobbykunst med Dyan Reavely! Gjett om jeg gleder meg masse! Jeg vurderte to kurs, men siden kurset jeg har meldt meg på går på dagtid (og jeg må ta meg fri fra jobb) - så blir det ett kurs. Men det blir til gjengjeld det mest omfattende. Meld deg på du også! Kursene er rett før jul, så det er selvsagt ikke den beste tiden, men fordelen er at man jo kan gi seg selv en førjulsgave!
Jeg gleder meg masse! Akkurat nå (mens jeg endrer denne bloggposten) baker jeg andre ladning med cupcakes for helgen (jeg lagde en porsjon i går også). Jeg kjøpte Manuela sin bok Just Sweet mandag da jeg var på kurs med henne og fikk den selvsagt signert. Lager nå L.A. vanilla cupcakes. Disse skal jeg ha både til fredag (ta med på jobb) og så skal vi spise noen torsdag for da fyller mannen min år, og kanskje det blir noen å dele ut onsdag på Halloween. Tenkte lage noen skrekkelig skremmende og søte cupcakes. :) Ønsker deg en flott uke, du som titter innom!
 

4 comments:

Lenas kort said...

Mmmmm,nå fikk jeg lyst på muffins! :-) Nydelig julekort :-) Dette motivet er bare så herlig :-) Ønsker deg en flott søndag :-)

Karina Beck said...

Mums, hvor ser de muffins lækre ud!
Super flot kort. Rigtig sødt stempel og flotte træer.
God søndag aften.

Anne said...

For noen lekre cupcakes! Jeg lager sånne av og til selv, men får aldri glasuren til å se så flott ut!

Nydelig kort, så lekkert fargelagt og flott pyntet med dies. :)

Klem, Anne.

Pia said...

mums både til det fine julekort og de lækre kager