Saturday, August 18, 2012

DT-bidrag Kort 'o' Mania utfordring #68 - Bursdag


Kort 'o' Mania har 3-årsdag i august, og dette feirer vi med flotte bidrag fra DT. Vi ønsker oss bursdagsbidrag fra dere der ute! Sleng dere med da vel. Sponsor denne gang er Sauturated Canary. Jeg har laget et bidrag, og koste meg med både farger og fargelegging. Beklager at bidraget kommer sent, men det skyldes mye å gjøre denne uken, med jobbstart og SFO-start på en spent gutt som begynner på skolen på mandag! 1. klasse er jo veldig stort når man er nesten 6 år.
Jeg håper dere titter innom bloggen og ser på de andre flotte bidragene til DT-jentene. Og bli gjerne med på utfordringen vår.
Ønsker alle en fin dag! Og takk for besøket!

Jeg har brukt papirer fra Maja design, blomster fra Prima og WOC, brad fra Whiff of Joy, dies fra Magnolia og Spellbinders, punch fra MS, perler fra Kaisercraft,  og selvsagt tusjer fra Copics!

9 comments:

Karina Beck said...

Hvor er det super flot! Rigtig sødt og som altid fantastisk farvelægning.!

Marita said...

Et nydelig kort med et herlig motiv med nydelige farger♥. Elsker fargekombinasjonen du har brukt♥. Flott fargelegging:)

Ønsker deg en fin Tirsdag:)

Klem, Marita

oheidia said...

Hei Snuppa! Takk for nydelig kommentar på innlegget mitt i bloggen. Jeg forstår godt du kjenner deg igjen i det jeg skrev på slutten. Når man har vært alvorlig syk så setter man så utrolig pris på de gode dagene. Glad dere også har hatt en ferie. Det fortjente dere virkelig:). Og du, nydelig kort og så fint du fargelegger!!!! Håper vi sees på Ski. Klem:)

oheidia said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Ida said...

Gratulerer med skolegutt!:))
Nydelig kort, flotte farger og motiv.
Ida

Kjersti said...

Et nydelig kort Jeanette, lekre farger og motivet er jo så herlig! Og så flott bilde under her - wish I was there:) har ikke hatt mye slikt i Norge denne sommer'n!
Håper alt er bra med deg - med skolestart, SFO og jobb...og litt kortlaging og blogging sent på kveld:)
Ha en flott fredag!
Klem fra Kjersti:)

Lambi said...

Heisann, og takk for hyggelig besøk i min blogg! :) Håper sommeren din har vært bra! Skjønner at sønnen din har begynt på skolen...håper han forløping trives og synes det er gøy da! :) Ja jeg gleder meg til å bli tante som sagt altså, hehe. Har flere venninner med egene barn som sier at de ble overrasket selv over hvor stas det faktisk var å bli tante. De trodde liksom at når de hadde egne barn så var det ikke sååå viktig liksom, men de synes det er kjempe stas, og jeg som ikke har egne kjenner at jeg gleder meg masse! Har vært litt shopping av baby ting i det siste for å si det sånn, haha! ;) Sommeren har ikke vært helt bra. For min kjære mamma er blitt syk, så vi kjenner alle at vi trenger at denne babyen kommer og blir litt muntrasjonsråd nå! :) Blir godt å prøve å få fokusert litt på noe koselig!:) Klem

Anne said...

Så nydelig kort! Lekre blomster og flott med de hvite snurrene. Elsker sløyfebåndet og tekstmotivet!
Vakkert fargelagt motiv.

Klem :)

Lambi said...

Hei igjen Jeanette! Måtte bare takke for den kjempe hyggelige siste kommentaren i bloggen min!!!! Ja du vet jo litt av hvert om sykdom på nært hold og det er tøft!!!! Har vel delvis kommet inn i en slags "normalisert" fase av det unormale.... Men likevel kjenner man på hver eneste dag og mange ganger om dagen hvor tøft det er! Men som du sier så må man ikke slutte og beholde et slags håp....Skjer jo med jevne mellomrom noe som legene ikke kan forstå....og ut i fra forholdene så ser og føler mamma seg bedre nå på cellegift enn før hun begynte. Og om noen uker skal hun ta ny CT og se hvordan kroppen har reagert. OG kanskje har den drept flere kreftceller enn legene ville trodd...Men uansett om den har det eller ei, er jeg takknemlig for at mamma har en følelse av å ha det bedre nå en for noen uker tilbake. For det viktigst må vel være at man har det så godt som man kan mens man lever her på jorda! Og det er forferdelig og føle seg så maktesløs og se på at ens egen mor er syk og i tillegg har store smerter, -så at smertene er mindre nå er utrolig godt og gjør meg takknemlig! :) (Litt personlig mld i en åpen blogg, men ser ingen grunn til at dette skal være hemmelig når situasjonen er som den er...) Klemmer fra Elise.