Tuesday, February 8, 2011

Pjuuuh!

Da er jeg endelig kommet meg i nytt hus... gutta fra flyttebyrå kom litt forsinket ca kl 10.30, og startet straks med å fylle opp lastebilen. Det tok sin tid, for det var sannelig mye som skulle med. Dog, nå er de snart ferdige. De måtte demontere sengen samt en Expedit (IKEA) hylle før de ble flyttet på, og snille gutta setter det sammen for meg og. Min gode og snille nabo henter lillegutt i barnehagen, og når gutta er ferdige her, så kjører jeg tilbake til Oslo for å spise litt mat som naboen min har laget (heldige meg!). Det er rart å ha møblene på plass. Tidligere har vi hatt provisoriske to stoler og et lite bord, samt kjøleskap og en seng til oss hver når vi har vært over. Nå er det forhåpentligvis mer som et hjem. Jeg regner med å bruke iallefall 2-3 måneder på å rydde og sortere alt jeg har tatt med fra Oslo. Håpet er å få kastet/gitt bort endel og. Herregud så mye vi har samlet på av ting! Unyttige ting også. 

Gleder meg til å få startet med litt scrapping igjen, kanskje allerede i slutten av uken, må bare rydde rommet klart først! ;-D Ha en fin dag, du som titter innom!

7 comments:

Lambi said...

Hei Jeanette! Så spennende å ha kommet inn i nytt hjem! :) Håper du og familien vil trives godt der og få det fint! Blir gøy å se noe av det du får scrappet igjen etterhvert også i ny høbbykrok! :) Ha en fortsatt god uke og masse lykke til med å komme i orden! Klem

bestevenn said...

Så spennende Jeanette. Det blir deilig å bare ha et sted å forholde seg til etter hvert. Snakkes. Klem

Pink lady said...

Spennende, slitsomt og man får god oversikt av hva man har! Masse lykke til med å komme i orden i det nye huset:-)

Klem Laila.

Anne Bente said...

held og lykke med det nye hus, håber i vil trives der vennen

klemmmm

Pia said...

spændende med nyt hus men kender godt det med alt det unyttige man går og gemmer, vi har boet samme hus i 37 år og sikke meget der kan gemme sig i skure og på loft. Held og lykke med indretningen
knus Pia

ninabakke said...

Så spennende :) GRatulerer med nytt hus :D

oheidia said...

Gratulerer - endelig i hus!!! Det er mye som skal gjøres og du virker som en dame som bare bretter opp armene og gjør det!

Sortering og rydding tar tid og du kommer til å trenge å scrappe litt når alt dette er over:=)

Klem Heidi