Friday, October 16, 2009

{Scrapping the Music - på norsk}

Scrapping the music - på norsk har i sang #21 valgt en sang jeg husker veldig godt fra da jeg var liten og vokste opp på 70-tallet. Det var vel andre deler av teksten enn jeg her har valgt som jeg husker best, men det spiller jo ingen rolle. Jeg har valgt: dager fins i alle farger, sammen med en annen tekst som ikke er relatert til selve sangteksten. Jeg håper virkelig at layouten blir godkjent. Bildene er hentet fra ferien vår i sommer, der sønnen min satt og så ut til å kjede seg litt... Jeg har fått litt dilla på "glimmermist sprayene mine, og masks til tim holtz. Blir mye farge ut av dette:

Den neste layouten er ikke til noen utfordring, men kun laget for å få dokumentert vår reise på "første klasse" til Bangkok. Hvem sier nei til oppgradering til "business class", som på Thai Air kalles "royal silk"? Sønnen min koste seg veldig:

6 comments:

Anne Bente said...

åh..... du milde såååå skønne de er.

Wenche said...

Så klart LOen din er godtatt. Musikken skal inspirere deg og det kan vi tydelig se. Du har også viktige biter fra sangteksten med. Et supert fargerikt bidrag.

Takk for at du deltar.

Karina said...

Rigtig rigtig flotte layouts, hvor billeder er i centrum. Flot lavet.

Lene said...

Flott LO i herlige farger!

Siv Anita said...

Disse var kjempefine!
Herlige farger, og fin del av teksten du valgte.

Nina said...

Kjempefine LOer. Stilig med glimmermist.