Wednesday, September 16, 2009

{Bursdags-RAK!!! - BARE I DAG!}

I dag har jeg bursdag. Siden jeg har bursdag i dag, så har jeg tenkt å feire det, med å gi en liten RAK til en som legger igjen en hilsen i kommentarfeltet under! Kommentar må legges inn innen kl 24 (GMT+1) i dag. Jeg trekker en vinner i morgen som får en RAK av meg i posten. Jeg sender kun til Europa denne gang! Hva som er i RAK'en sier jeg ikke, men jeg lover det blir en koselig RAK å få (hint: jeg skal på stempel- scrap-messen i Lillestrøm på lørdag og kommer garantert til å plukke med meg noe ekstra...)

Vinneren får dessverre ikke dette lekre stempelsettet fra Stempelglede som det er bilde av her, for det er mitt. I anledning 1-årsdagen til Scrappehuset, vant jeg nemlig blogcandy - og fikk tilsendt dette flotte stempelsettet i dag - på bursdagen min! Tusen tusen takk! Flotteste gaven jeg har fått til nå. (Og eneste ;)) Måtte bare skryte litt av den fine gaven. Ønsker alle som er innom en fin dag! :)

8 comments:

Cathrin said...

Hei Jeanette!
Gratulerer så mye med dagen, og som vinner av det nydelige stempelsettet! Så inne på Scrappehuset at du var en av de heldige vinnerne av de nydelige stempelsettene, kan love at jeg er litt misunnelig. ;o)
Håper du får en kjempekoselig bursdag og masse flotte gaver etterhvert!

-Cathrin-

Linda said...

gratulerer så utrolig mye med dagen idag vennen min!! og så morsomt å få stempler i posten på dagen din da!! litt misunnelig på dem stemplene der jeg og ja hehe :)
ha en fin fin dag snuppa! feire med måte! og tvi tvi på RAK'n din til meg ;) hi hi nå må jeg løpe på jobb! hade!! klemmmmm

Vibeke said...

Så flott at stempelene har kommet frem:):)

Gratulerer så mye med dagen!!! Håper den blir full av masse glede - og noen flotte pakker:)

Siden det ikke blir messetur på meg - så har jeg veeeldig lyst på den RAKen din:)

Ønsker deg en flotters bursdag videre:)

ninabakke said...

GRatulerer så mye med dagen :)

Håper du får en strålende dag!

Jeg får ikke dratt på noen messe, så en RAK hadde vært super koselig!

Stor klem

Karina said...

I dag er det Jeanettes fødselsdag. Hurra Hurra... Det er den mest almindelige fødselsdagssang i Danmark. Jeg håber at du får en god dag.
Kram Karina

Anne Bente said...

stort tillykke med fødselsdagen, håber dagen har været god, her har jeg passet 3 børnebørn hele dagen, så her har dagen været god:)

ScrapyCherry said...

oh such lovely stamps - damn hard to get them here :(

have a nice day!

Randi Th. said...

Gratulerer med overstått!!!
Så heldig du var å vant disse stemplene. Har de selv og er veldig glad i dem!!!
Ha en flott dag og helg!
-klem-