Tuesday, September 22, 2009

{alt om Merethe - cluster - Scrappehuset}

Scrappehuset theme this month is "cluster". Merethe is doing a lot of cluster, wonderful work, and the challenge she's giving is to make a "cluster" layout with one of the senses. I chose "taste", and my layout is about eating something special - birds eggs. I can't remember the name of the boy in my layout, only that he is Vietnamese-Norwegian and we met him in a birthday party in Vietnam this summer. :)

7 comments:

pia iris said...

takk for at du deltar på candyen min. blir spennende å se din LO dersom du lifter, for her var det masse flott.
klem fra pia

Linda said...

så flott denne va! digget dem flekkene i bakgrunnen og som blir tatt opp igjen i papiret :) herlig cluster :) sant det va gøy å scrappe i cluster! Jeg kommer til å gjøre det selv flere ganger i hvertfall :) :)

Anne Bente said...

åh.... hvor var denne dog bare flot, og flotte farver også.

Vibeke said...

Skikkelig flott Jeanette!! Du er så dyktig på Cluster stilen:)

Takk for at du deltar:)

pia iris said...

hei igjen. det toget er en qk-dies. jeg liker det veldig godt, sjelden jeg bruker figurdies, men denne har jeg brukt både på LOer og kort.
har og en filtbord med tog men denne er helt svart....

Bente said...

Kjempestilig LO, så lekre farger og ja rett og slett kjempeflott!!
Takk for hyggelige kommentarer i bloggen min, og for å svare deg på det med printing av digitale stempler så er jeg en helt enkel Lexmark blekkprinter, den er trådløs og kostet ca 1000 kroner tror jeg så ikke noe fancy og bruker helt vanlige Lexmark blekkpatroner som hører til printeren - det funker som bare det :)
Klem, Bente

Torill said...

Denne var skikkelig knall! Flott Cluster! Og hærlige farger!
takk for at du deltar!