Sunday, January 5, 2014

DT-bidrag Kort 'o' Mania utfordring #99 - anything goes

Hei alle sammen!
Godt nytt år! Jeg håper at julen var fin, og at dere alle fikk slappet av med kjente og kjære.
Det ble en rolig jul her, og lite scrapping, men mye strikking. Været var ikke helt som vi håpet på, lite snø (ingenting) og mye regn (nedbør).
Nå er det håp om snø snart, jeg syns ikke plussgrader og regn er noe særlig verken i desember eller i januar.
I år er mitt håp å få scrappet litt mer. Litt mer Project life og litt mer vanlig scrapping. Håper at det blir tid og overskudd. Jeg har bestemt meg for å ha et år med shoppestopp! Det vil si ingen klesskjøp og ingen kjøp av scrappesaker, interiør og annet til huset. Unntak er nødvendige klær og sko og nødvendige materialer til sønnen min. Jeg skal forsøke å låne/kjøpe brukt der dette er mulig.

I tillegg skal jeg male gangen i år (den er hvit og det er umåtelig lite praktisk) og skal derfor gjøre unntak for litt maling. De store syndene mine er uansett klær/sko og scrappesaker til meg selv, og det skal bli godt å ta en pause.

Det ble derfor litt "paniske" innkjøp av bl.a. kartong helt på slutten av fjoråret, så jeg har til dette året.
Jeg har tenkt å spare så vidt mye hver måned at jeg skal belønne meg med en tur til New York i september. Jeg håper vi blir 4 jenter som reiser, det er i alle fall planen akkurat nå.
Her kommer mitt bidrag til Kort 'o' Mania sin utfordring: alt er lov! Bli med da vel! Utfordringen løper til midten av måneden.

 Kortet er laget etter en tutorial som var i Ett Trykk desember-utgaven for 2013. Et Brett og Smett-kort. Enkelt og greit. Har brukt en ny kantpunch (kjøpt 30.12.13) fra Martha Stewart, og stempelet tror jeg var en freebie fra Mo Manning. Papirene er fra Maja design en pad som ble kjøpt i fjor. Så nydelige farger. Tekststempel på innsiden er Kreativ Hobby (tror jeg) og på fremsiden av kortet er produsent av tekststempel Norsk Stempelblad.
Kortets innside:

4 comments:

Pinklady 68 said...

Et herlig motiv du har fargelagt såå fint:-) Et nydelig kort Jeanette!
Godt nytt scrappe år til deg:-)

Klem Laila.

Christina said...

Woww this is absolutely gorgeous Jeanette!
Hugs Kristel

Lenas kort said...

Godt nytt år :-) Så nydelig kort du har laget her :-) Me like! Flink du :-)

Kjersti said...

For et utrolig lekkert kort Jeanette! Så nydelige farger, et herlig stempel og koselig tekst - har den selv, men bruker den ikke ofte nok:)
Lykke til med shoppestopp!
Klem fra Kjersti