Wednesday, August 7, 2013

Jul i august :)

Jeg er tilbake fra 2 1/2 ukes ferie i Spania, der vi har kost oss med bading, sol, mat og virkelig slappet av. Dessverre varer ikke ferien evig, så nå er det tilbake til arbeidet igjen. Det var supert vær også en god 1 1/2 uke før vi reiste, så det har virkelig vært scrappetørke for min del. Først når det har vært litt ustabilt etter at vi kom hjem, har det vært aktuelt å lage litt nytt. 

Her kommer et kort med et motiv av Tilda, som jeg syns er så utrolig fint. Tror det er ca fra julekolleksjonen 2011-2012. Magnolia har så mange fine stempler, men jeg syns prisen er blitt så høy så jeg kjøper ikke så mange stempler lenger. Noen trykk kan man bruke flere ganger og da syns jeg at prisen er verdt innkjøpet, og det gjleder absolutt denne frøkna her!

Jeg har blitt inspirert av Camilla til å lage lag-på-lag med mer pynt enn jeg bruker. Syns det ble brukbart, om ikke så nydelig som Camilla klarer. ;)

Håper alle har hatt en flott sommer, og er klare for jobb/skolestart og høsten! 

Ha en fin dag, og takk for besøket!
 Detaljbilde:
 

3 comments:

Anne said...

Velkommen tilbake! Vi reiser på ferie på fredag, og når vi kommer hjem er det skolestart... Sukk!

Du kommer i alle fall sterkt tilbake, elsker fargeleggingen din og så mange lekre vinterlige detaljer. Digger pompomsene. :)

Klem, Anne.

Karina Beck said...

Velkommen tilbage.
Det er et super flot julekort.
Jeg er også begyndt at tænke på at lave dem ; ) Det er så dejligt, at være i god tid.

Ida said...

julekort, så flink du er!:)) Enig, et nydelig stempel, og vakkert fargelagt. veldig flott med masse pynt!:))
klem.