Sunday, February 24, 2013

Valentine card :)

 Er de ikke søte?
Det er en drøy uke siden Valentine var, men jeg rakk ikke legge ut kortet før jeg reiste på ferie. Så her kommer kortet jeg lagde til mannen min. Jeg har brukt restepapir, og har ellers brukt litt stash jeg har hatt liggende. Digistempelet var ett jeg fikk som designer hos Kort 'o' Mania. Jeg husker dessverre ikke produsent. Tekststempel er fra Norsk stempelblad. Rammen til stempelet er en ny dies fra Spellbinders. Kjempelenge siden jeg har handlet Spellbinders, så jeg syns det var ok med en ny nå.

Vi har tilbakt siste uken på Gran Canaria og det har vært utrolig deilig. :) Virkelig noe vi kan tenke oss å gjøre igjen. Vi var borte ca 8 dager, hvorav 2 av dagene gikk bort til reise. 
Sønnen vår brukte omtrent ikke armringer/svømmeringer, bare første dagen - han øvde seg seriøst på å svømme. Veldig flott med tanke på at han lærte seg å svømme i fjor sommer(ferie). Her er han ute i svømmebassenget og vinker til oss. Han elsket å være i vannet. To av bassengene var oppvarmede (et barnebasseng) og et voksenbasseng. Så var det et annet basseng som var en anelse kaldere (ikke oppvarmet). Bildet under er fra det oppvarmede voksenbassenget ;-).
Ønsker alle som er innom en fortsatt fin dag, og håper dere har hatt en fin helg!
 

2 comments:

Karina Beck said...

Rigtig sødt kort.
Det lyder som en dejlig og varm ferie.
Vi tog til Italien og fik 30 cm sne på én dag!!!!!

Kjersti said...

Nydelig kort Jeanette, så søtt motiv! Og et herlig bilde av en dyktig svømmer:)
God helg!
Klem fra Kjersti:)