Sunday, November 18, 2012

Et lite kort - mens vi venter ;-)

Egentlig skulle jeg lagt ut et kort for Kort 'o' Mania i dag, men fordi jeg enda ikke har somlet meg til å bytte printerpatronene som var feil, så har jeg altså ikke fått printet ut trykket soms kal brukes på kortet i dag. Planen er å dra innom jobb etterpå og få printet ut trykket. Så håper jeg at jeg rekker å lage kortet i kveld. Bedre sent enn aldri ;-). I mellomtiden legger jeg ut et kort som jeg lagde i går. Kortene mine er litt like om dagen, ser jeg. Jeg har litt lyst å prøve lage mer avanserte kort, men det står litt på fantasien... altså den som mangler. Om ikke mange ukene skal jeg på kurs med Dyan Reavely hos Hobbykunst! :) Gjett om jeg gleder meg. Det blir jo årets julegave til meg selv, kan man si!

Her er kortet, ikke så avansert. Håper alle har en fin søndag. :) Min skal brukes til å bake boller (deigen heves nå), og så skal jeg få til en liten treningsøkt snart, og så blir det å lage middag. Vi får kanskje en kamerat av mannen min på middagsbesøk. Jeg har iallefall invitert han, så får vi se om han dukker opp! ;-) Takk for at du besøker meg i dag!
 Detaljer:

Ideen til å ha slike holly leaves rundt blomstene har jeg lånt av Lena Katrine Øien. ;-)
Ellers har jeg brukt gammelt papir fra 3ndy, en gammel gammel Tilda (aner ikke når og hvor jeg kjøpte henne), blomster fra Wild Orchid Crafts og en julestjerne fra Prima, samt litt perler. Et enkelt kort, m.a.o. Barte-punchen fra Martha Stewart er også godt brukt i det siste. Motivet er selvsagt fargelagt med Copics :). Tekststempelet er fra Kreativ Hobby.

2 comments:

Lambi said...

Heisann! Jeanette! Takk for hilsen i bloggen min...bør fikse minst to innlegg til før jul ja, hehe.... ;) Så koselig julestemning det var i kortet ditt! Stilig med sånne typer blader rundt blomstene på et julekort, det var smart! :) Koselig den eldre Tilden din også! Klem

Karina Beck said...

Superflot kort med fint pynt.
Jeg skal på scrappecrop denne weekend. Jeg skal stå i butik, men glæder mig til at møde en masse scrappe mennesker ; )
God weekend.