Tuesday, May 1, 2012

DT-bidrag Kort 'o' Mania utfordring # 62 Anything goes!

Her kommer mitt bidrag til Kort 'o' Mania utfordring # 62 - Anything goes! Denne gang vil vi i design teamet gjerne at du henger deg med, og nå er det enkelt - for alt er lov! :) Jeg har brukt et digistempel fra Sancturated Canary, som er en av mine nye favoritt digi-stempler. Ellers er vel Mo Manning favoritten min der. Sancturated Canary kan kjøpes i Etsybutikken til Krista Smith, og hun lager så fine stempler som er herlige og fargelegge med Copics. Jeg startet å lage kortet i går, og gjorde det ferdig nå. I dag skinner sola fra skyfri himmel, og det er fridag! Snart skal jeg ut og sykle med gutten min. :) Håper alle har en fin 1. mai-dag. Takk for besøket!
 Detaljebilde:
Ellers har jeg på kortet brukt: Memory box papirer kjøpt fra en engelsk nettbutikk, blomster fra Wild Orchid Crafts, glitter glue fra Ranger, metallpynt fra Korthobby.no, pin fra WOC. Jeg har sydd alle paneler med symaskin, og til sist pyntet med litt perler. Motivet er fargelagt med Copic sketch markers. Stikk innom Kort 'o' Mania-bloggen og se de andre nydelige bidragene til jentene der. :)

6 comments:

Lenas kort said...

Så nydelig kort du har laget her :-) Herlig motiv som er vakkert fargelagt :-) Ha en flott 1 mai :-)

Karina Beck said...

Det er et rigtig flot kort. Flot farvelagt og flot detalje med syningen.
Du må have en god aften.

Karina Beck said...

ps. papiret på mit kort er fra My minds eye...

Lambi said...

Heisann! Tusne takk for hyggelig hilsen i bloggen min. Jeg er frisk og rask nå, endelig! :) Håper det er bra med deg også! :) Nydelig kort du har laget her. Synes sjateringene dine på fargeleggingen er super. Klem

Lambi said...

Ps: hvis du lurer så klarte jeg å poste kommentaren min 3 ganger...derfor noen slettede elementer! ;)

Jeanette said...

Noen ganger blir det krøll! :) Går fint det :)