Monday, August 1, 2011

DT-bidrag til utfordring #44 - lag noe med dikt, ordtak eller sitat på!

En liten stund siden jeg sist har vært innom og lagt inn noe nytt. Det skyldes ferie, og jeg har kost meg veldig med familien på våre både små og store reiser. Vi var en liten svipptur i Sverige og handlet mat, deretter en tur til Tyskland, Kiel. Til sist hadde vi en herlig uke i Alicante, Spania, der vi hadde stort sett veldig fint og varmt vær. Deler av Spania-oppholdet ble preget av terror på norsk jord... Lørdag i helgen som var reiste vi til Tusenfryd med gode naboer, og det var særlig moro for gutten vår. Jeg prøvde meg på Speed Monster, som var et voldsomt kick. Men jeg fikk egentlig nok etter den turen, så resten av oppholdet var det de to andre voksne og barna som fikk utbytte av attraksjonene. Nå er det tilbake til hverdag med jobb og barnehage!

Nok babling fra meg! Her kommer nemlig en ny utfordring fra Kort 'o' Mania. Denne gang ønsker vi se et dikt, sitat eller ordtak på prosjektet ditt!
Jeg har fått et flott digitalmotiv fra Robyn Fetish, en søt katt, som jeg har fargelagt med Copics. Jeg håper så mange som mulig kan og vil slenge seg på utfordringen vår! Tekststempelet er fra Norsk Stempelblad AS. Et flott ordtak, synes jeg!
 
 

5 comments:

Anne Bente said...

Åh.... noget så utrolig smuk-

rigtig god sommer

klemmm

Gitte said...

Super flot.

pia iris said...

skikkelig lekker boks.
klem pia

Karina Beck said...

Velkommen tilbage ; ) Det lyder som en god ferie med mange oplevelser.
Rigtig lækker æske.
Min ferie er desværre også slut nu..

Gine said...

Skikkelig herlig
Ha en super uke =)