Friday, October 1, 2010

Design-team bidrag Kort O Mania utfordring # 25 bruk brunt, hvitt og en valgfri farge + skisseNok en utfordring er nå lagt ut hos Kort 'o' Mania. Denne gang vil vi se bidrag laget etter en skisse, samt at man skal bruke fargene brunt, hvitt og en valgfri farge. Vi i DT har blitt sponset av Meljens design, og har fått bruke herlige digistempler fra butikken hennes. Mitt kort fikk den valgfrie fargen grønn. Mønsterarket er fra 3ndy, nydelige ark fra sommerkolleksjonen. Stikk innom Kort 'o' Mania-bloggen og se de øvrige DT-medlemmenes bidrag også.

5 comments:

Karina Beck said...

Supersødt kort.
God weekend.

nicolet said...

You have made a gorgeous card!!
I love the stamp you used!
Greetings Nicolet

Kristel said...

Such a cute card Jeanette! Love the image really lovely!
Hugs Kristel

Lambi said...

Så lekker spellbinder dies og magnolia dies du har fått deg...regner med begge deler er ganske nytt for de er jo rimelig nye i butikken!;) Bamse motivet var veldig søtt og det grønne båndet veldig pent! Så godt med en god hobby i vanskelige tider... Har selv funnet ut at scrappingen gir meg muligheter for å uttrykke sorg, glede, humor, savn og igrunn de fleste følelser jeg har inni meg. Håper du finner litt glede og avkobling og kanskje terapi i dette i disse dager!! (Har lagt igjen kommentar hos deg tilbake i innleggene fra 26. og 28. sept.) Varme klemmer fra Elise

bestevenn said...

Hei. Dette kortet er så fint. Har du tenkt på mannen din, eller sønnen din da du laget det? Det ser slik ut. Mye varme i dette kortet.