Saturday, June 9, 2012

Art Journal :)

Har blitt bitt av en basill som heter farger! Jeg har laget min egen art journal ut i fra akvarellark siden jeg ikke vet om jeg har en egnet bok. Dessuten er arkene såvidt tykke at jeg kan kline og klæsje med mye farger/vann og annet hvis jeg vil. Og arkene er jo hvite! Arkene er bundet sammen med min Bind-it-All maskin. Jeg har til nå laget forsiden og første siden i boken. Og så blir det vel flere sider etterhvert. Flere bøker skal jeg også lage, har kjøpt inn mer akvarellark på Clas Ohlson. 

Inspirasjon til å starte med dette fant jeg i Ett trykk (siste nummer 3/2012) som hadde gjesteartist Heidi Bakkerud. Hun er helt rå! Hun holdt også en demo for Minnehjørnet for en uke siden, som jeg var og kikket på. Moro å se dette før en selv startet. Og en annen dame som er rå, er Dyan Reavelay. Hun og Tim Holtz var på Bikuben i vinter og holdt demoer, og nå skulle jeg gjerne ha vært der ;-). Etter diverse innkjøp av hennes Dylusionsprodukter, koser jeg meg nå med et avbrekk fra søte stempler og slikt som jeg normalt holder på med! Håper alle har en fin helg!
Forsiden (min art journal)
 Side 1 i min art journal:
 Bakgrunnene på AJ er laget med Dylusions sprayer i ulike farger, Dylusions stempler og en stensil som jeg i farten ikke husker produsentnavn på. Teksten på side 1 i journalen min er små bokstaver fra Making Memories. Det hvite er Gesso. :) Damen er fargelagt med Dylusions farger og med Distress markers. :) Syns det var så enkelt å bruke tusjene til TH å fargelegge med. Dro fargene utover med vannpensel. :) Har funnet frem mine gamle distress reinkere og kjøpte en palett (med lokk) som jeg har tenkt å bruke til å fargelegge med i min AJ.

3 comments:

Karina Beck said...

Det ser supergodt ud!!!! Lækker stil. Jeg vil se frem til at se mere!
God weekend.

Heidi said...

Tusen takk for hyggelig besøk og ikke minst kjempekoselig kommentar hos meg. Og veldig koselig at du ville komme på demo'n jeg holdt på Minne-hjørnet :))Jeg synes sidene dine ble knalltøffe, har bare falt litt for disse "raringene" jeg da..♥
Når det gjelder bøker til AJ,så har jeg tatt gamle leksikon,romaner og ei skrivebok(litt stor A4 størrelse). Du kan igrunnen bruke nesten alt, vet det er flere som limer sammen to og to sider- hvis de er veldig tynne.jeg har ikke gjort det, men jeg har stort sett grunnet m/gesso først.Deretter akrylmaling i div farger, har også forsøkt å spraye Dylusions spray rett på sidene( sprayer gjerne litt vann først der også..)det blir også bra- men litt mer gjennomsiktig enn om man grunner først! Så her må du nesten bare prøve deg frem for å finne ut hva du liker best.Ble også bra resultat når jeg brukte matt gel medium over akrylfargene, da forsegler du sidene - og kan fint lage border/mønster på kantene m/hvit tusjpenn.Da trekker ikke fibertuppen på tusjen farge fra arket..!!Som gjerne blir et problem om man ikke bruker medium (det finnes i matt og blank) Vet ikke om du ble så mye klokere av svaret mitt.. :)) men har du ei bok, så prøv den før du kjøper noe. Kan tenkes den holder i massevis !!! Lykke til, klem fra Heidi :)

Lenas kort said...

Lekker art journal :-) Synd att du ikke fikk med deg "fyrverkeriet" Dyan,for det var en frisk dame!!! Jeg var så heldig å få være med på hennes demo :-)....men du klarer deg jo helt fint på egenhånd :-) Riktig flott ble det :-) Ønsker deg en flott uke :-)