Friday, March 23, 2012

Noe nytt!


 Har brukt et gammelt Basic Grey mønsterark, samt et strukturark fra Bikuben, i tillegg er charms fra KortHobby. Teksten er fra Norsk Stempelblad AS.
 Detalj:
Jada, det er liv her, men dagene har vært fylt med så mye (annet) at jeg ikke har fått oppdatert. Forrige helg var jeg på vårens happening - Ski-treffet. Det var kjempekoselig. Satt ved siden av Lena, utrolig hyggelig jente. Ellers var det både kjente og ukjente ved bordet, og jeg kom i prat med flere av dem. Ski-treffet er bare et must fremover. Selvfølgelig har jeg meldt meg på til høstens Ski-treff.
Så lagde jeg 2 1/2 layouts (den 3. er nesten ferdig), og 3 kort. Det tredje kortet glemte jeg igjen, men de har tatt vare på det, så jeg skal hente det i morgen tenker jeg.
Her kommer en layout som jeg lagde på treffet. Et poeng var å bruke en bokstav som skilte seg ut fra de andre. Så ble det et julenisse-bilde-layout. I tillegg legger jeg ut mitt DT-kort for Kort 'o' Mania. Litt sent, men bedre enn aldri. Stikk innom Kort 'o' Mania-bloggen og se hva de andre flotte jentene har laget til mannen/gutten i sitt liv! Jeg lagde et litt røft guttebursdagskort.
Håper alle får en fin helg/dag! Her har vi startet grillsesongen. Deilig!

3 comments:

Karina Beck said...

Superfint drenge dinokort og et flot layout også. Det lyder hyggeligt med sådan et træf.
Du og din familie må have en rigtig god weekend.

Lenas kort said...

Takk for ett flott scrappe treff :-)
Hyggelig å få bli kjent med deg :-) Denne lo,en fikk jeg jo se bli til ;-)...å kortet her er er kjempe kult!
Mange flotte dinosauruser :-) Ønsker deg en flott helg :-).....å har deg gjerne som sidemann på treff igjen ;-) Klem

Ida said...

Hei!
Kjempefint guttekort, faller helt sikkert i smak!:))
Godt gjort å få til disse fine lo'ene..
Klem